2 Eylül 2015 Çarşamba

ÇİFTLİK İLÇESİ YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR


Daha önce ihalesi yapılarak yer teslimi yapılan Çiftlik İlçesi Devlet Hastanesi inşaatı çalışmaları tamamlanmış olup bu yıl içerisinde hizmete sunulacaktır. 
5332 m2   kapalı alana sahip olan, 30 yataklı Çiftlik Devlet Hastanesinin inşaatı %100 tamamlanmıştır. 
Son teknolojiyle donatılacak olan 3 katlı yeni devlet hastanesi 30 yataklı olarak planlanmıştır. İlçe ve ilçeye bağlı köylerdeki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderilmesi amacıyla modern koşullara sahip olacak olan hastanede ayrıca 3 adet diyaliz yatağı ve 2 adet de yoğun bakım ünitesi yatağı yer alacaktır. Bununla birlikte 2 ameliyathane de bulunacağı ameliyathane ile hastaların kısa sürede ve uygun koşullarda tedavi görmesi planlanmaktadır.
Acil durumlarda yöre halkına hizmet vermek adına ayrıca 1 adet doğum salonu yer alacaktır.
Zorlu kış şartlarında hastalıkla boğuşan vatandaşların İl merkezine gelmeden iyi şartlarda sağlıktan yararlanması için planlanan Yeni Devlet Hastanesi Çiftlik İlçesi için büyük önem arz etmekte ve ilçe halkının sağlık anlamında ihtiyaçlarını karşılayacaktır.    
Yapımı tamamlanan Çiftlik İlçe Devlet Hastanesi en son teknolojiyle donatılmış modern bir hastane olacağı ,uzun yıllar ilçe halkına hizmet vereceği belirtildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder