7 Ocak 2012 Cumartesi


DOĞAN ŞAFAK’IN ÇALIŞMALARI
CHP Niğde Milletvekili Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Doğan Şafak ‘ın , "Patates Üreticilerinin Sorunları" hakkında, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenlediği belirtildi..
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, Gündem dışı söz alarak, Niğde'de, Patateste yaşanan don felaketinden dolayı çiftçilerin zor durumda olduğunu dile getirmiş, Tarım Bakanını göreve çağırdığı belirtildi.
Çiftçinin mağduriyetinin giderilmesi ve konunun önemini vurgulamak için Hükümete çağrıda bulunduğu , hükümetin acilen önlem alması için girişimlerde bulunmuş ve Tarım Bakanına önergeler vermiş, Patates Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu Kurulmasını Önerge ile meclis gündemine taşımıştır denildi..
CHP Niğde Milletvekili Doğan ŞAFAK’ın çalışmaları ve girişimleri, hükümetin nihayet çiftçiyi hatırlamasını sağladı.Ancak Hükümet çiftçinin derdine çare olamadı. Çiftçi hala rahat bir nefes alamadı.
Şafak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde her fırsatta, Çiftçinin çilesini gündeme taşımaya devam edeceğini ve Hükümetin, çiftçi için almış olduğu kararları tekrar gözden geçirerek, daha kapsamlı bir çalışma yapması gerektiğini vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder