31 Ocak 2012 Salı


KAR YAĞIŞI ULAŞIMI ETKİLİYOR

Niğde ve ilçelerinde Cuma gününden itibaren etkisi altına alan olumsuz hava koşulları köy yollarının kapanmasına neden oldu.
Tüm yurt genelinde olduğu gibi Niğde ili ve ilçelerini de etkisi altına alan olumsuz hava koşulları Çamardı ilçesi Celaller , Üskül ve Elekgölü köyleri , Çiftlik ilçesi ve Ulukışla ilçelerinin yüksek köylerinde ulaşımın aksamasına neden oldu. Ancak kapanan köy yollarına anında müdahale eden İl Özel İdare ekipleri kapanan köy yollarını günü içerisin de açıyor.
Kar temizleme çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan BARUT, il özel idare ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürdüğünü belirterek il genelinde hiçbir köy yolunun ulaşıma kapalı olmadığını kaydetti.

Çamardı - Niğde arası Bulduruş mevkii ve Demirkazık Köy yolunda kapanma yaşansada anında müdahale edilerek , ulaşıma açılıyor. Yine bu yol güzergahında Kavlaktepe - Kızılören arasında buzlanma olduğu sürücülerin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Çamardı - Pozantı arası kar yağışı devam ediyor. Özellikle Alpu - Kamışlı arası çok yoğun olan kar yağışının ulaşımı zaman zaman aksattığı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder