31 Ocak 2012 Salı


NİĞDE KENT KONSEYİ
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Niğde Kent Konseyi’nin Ocak ayı Olağan Genel Kurul toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Niğde Valisi Âlim Barut, Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ve Niğde Kent Konseyi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Vali Âlim Barut yaptı.

Niğde’deki sorunların ve çözüm önerilerinin idari makamlara ulaştırılabilmesi için Kent Konseyi’nin önemli bir yapılanma olduğunu belirten Vali Barut, Bundan sonraki dönemde Niğdeli Vatandaşların Kent Konseyi’ne daha fazla ilgi göstermeleri gerektiğini belirtti.



Çalışma gruplarının ve Meclislerin daha başarılı çalışabilmesi için önerilerde bulunan Vali Barut Genel Kurul Üyelerinin konuyla ilgili görüşlerini dinleyerek bilgi aldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmelik gereği ilk dönem için iki, ikinci dönem için üç yıllığına görevlendirilen Yürütme Kurulu ve Kent Konseyi Başkanının yeniden belirlenmesinin görüşülmesinin ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan oy birliği ile tekrar Niğde Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder