14 Ocak 2012 Cumartesi


İÇME SUYU SORUNU BİTİYOR

Çamardı ilçesi Celaller Köyü Muhtarı Rasim ERİKÇİ , Çamardı Ekspres’i ziyaret ederek , 2011 yılında yapılan hizmetleri anlattı. Ve yarım kalan hizmetlerin devamının gelmesini istediklerini belirtti.

Muhtar sulama kanalların da kapalı sisteme geçildiğini böylece su kaybının önlendiğini , vatandaşın daha çok ürün aldığını ve verimin daha iyi olduğunu üreticinin sonuçtan memnun kaldığını belirtti.
Köyde içme suyu sorunu yaşandığını , suyun yetersiz olduğunu söyleyen Muhtar , yaz aylarında sıkıntı yaşandığını ama artık bu sorunun bittiğini , çünkü 2011 yılında yapılan sondaj çalışmaları ile saniyede 15 - 20 lt su çıkarıldığını belirtti.
2011 yılında köyün içine 2 bin m2 parke taş döşendiğini
Fakat 10 bin m2 daha parke taşa ihtiyacımız var diyen Muhtar , ayrınca köyümüz camisine ısıtma sistemi takıldı. Ve köyümüzün eksiği olan cenaze arabası , kendi olanaklarımızla alındı dedi.
Celaller Muhtarı Rasim ERİKÇİ , bu hizmetlerin köyümüze gelmesine yardımcı olan , Kaymakamımız Mehmet F. DÖNMEZ ‘ e , İl Genel Sekreteri Ali NEBOL’ a , İl encümen üyelerimize şahşım ve köyüm adına teşekkür ederim , diyerek sözlerini tamamladı.

1 yorum: