9 Haziran 2018 Cumartesi


DR. ÇİĞDEM OLGUN ŞİMŞEK KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Vali Yılmaz Şimşek’in Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki koruyucu ailelerle iftar programında bir araya geldi.
Düzenlenen iftar programı öncesi konuşan Vali Yılmaz Şimşek’in Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek koruyucu ailelerin çocuklarımızın sosyal gelişimleri açısından büyük bir görev üstlendiklerinin altını çizerek; “Koruyucu ailenin her zaman yanındayız” dedi.
 Her çocuğun aile yanında yetişme hakkına sahip olduğunu vurgulayan Dr. Çiğdem Olgun Şimşek  “Pek çok sebepten dolayı çocuklarımız yalnız kalabiliyor. Devletimiz çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyor. Ama çocuklarımızın sevgi ve şefkatle büyümesi çok büyük önem taşıyor. Burada da en önemli görev bizlere ve siz koruyucu ailelerimize düşmektedir.
Çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek, destekleyecek, güven verecek sosyal ve maddi imkânlarını sağlayabilecek sıcak bir aile ortamına ihtiyaçları vardır. Çocukların bu imkânlar sağlandığında sağlıklı bir bireyler oldukları bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.
Değerli ailelerimiz, sizler öncelikle çocuklarımıza önce kalbinizi sonrada evinizi açıyorsunuz. Bu vesile ile siz koruyucu ailelerimize çok teşekkür ediyor; yaklaşan ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder