30 Haziran 2018 Cumartesi


Gürer’den Seçim Teşekkürü 

CHP Niğde’de 1980 sonra ilk kez üst üste ikinci kez seçim kazandı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde, adil olmayan şartlara rağmen partisinin oyları artırdığını söyledi. CHP’nin 60 yıl aradan sonra Niğde’de üst üste iki kez seçim kazandığına dikkat çeken Gürer, özgür iradesini sandığa yansıtan tüm yurttaşlara ve partisinin örgütlerine teşekkür etti.
Niğde’de Uzun bir aradan sonra CHP’den üst üste ikinci kez milletvekili seçilme başarısını gösteren CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il binasında basın toplantısı düzenledi. İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları, belde başkanları ve parti yöneticileri ile belediye başkanları ve diğer milletvekili adayları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında tüm örgüte teşekkür eden Ömer Fethi Gürer, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Niğde ve Türkiye’nin sorunlarını gündeme getirmek için çaba göstereceğini anlattı. 
Seçim sonuçlarını Niğde ve bölge açısından değerlendiren Ömer Fethi Gürer, seçimin adil ve eşit koşullarda gerçekleşmediğini, devletin tüm olanaklarının iktidar partisi lehine kullanıldığını ifade etti. 
CHP uzun yıllardan bu yana ilk kez 2 dönem üst üste milletvekili çıkarmayı başarmıştır. 

Milletvekili seçildiğim 1 Kasım 2015 tarihinden bu yana köylünün, çiftçinin, esnafın, emeklinin, gençin, yaşlının, memurun, işsizin kısacası toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını TBMM gündemine getirdim.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yurttaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenmeye, bunları parlamentoda gündeme getirmeye devam edeceğim. 
Bu vesileyle gerek milletvekili seçildiğim 1 Kasım 2015 tarihinden bu yana gerekse erken seçim kararı alındıktan sonra ilgi ve alakasını esirgemeyen, bizimle birlikte gece –gündüz, yağmur-çamur demeden, köy köy, kasaba kasaba gezerek seçim çalışmalarımıza katılan partimizin tüm örgütlerine, yurttaşlarımıza, bizleri gönülden destekleyen tüm hemşerilerimize, seçim günü hür iradesini sandığa yansıtan tüm yurttaşlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. 
Çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için, aydınlık yarınlar için yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğimi belirterek, tüm yurttaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder