7 Haziran 2018 Perşembe


ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN NİĞDE’Yİ ZİYARET ETTİ
Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde’ye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan il genelinde gerçekleştirilen yatırım çalışmaları ve projeleri incelemesinin ardından Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.
Niğde’ye gelişinde Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve Protokol Üyeleri tarafından karşılanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Ahmet Arslan incelemelerinin ilkine Nevşehir- Niğde karayolu üzerinde bulunan üstgeçit inşaatı ile başladı.
Burada çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yine Çiftlik İlçesi ile Tepeköy yolunda devam eden otoyol çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemelerinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Niğde Valiliğine gelerek Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Vali Yılmaz Şimşek’ten Niğde’nin genel durumu hakkında brifing aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder