22 Temmuz 2018 Pazar


NİĞDE MÜSİAD - ÜNİVERSİTE GÜÇBİRLİĞİ OLUŞUYOR
MÜSİAD Niğde Başkanı Mücahit UMUCU ve üyelerinden oluşan heyet, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Laboratuvarlarını gezdiler.
 Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) Niğde İl Temsilcisi Prof.Dr.Ö.Yusuf  TORAMAN,  NÖHÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Selahattin ÇELİK ve Teknopark sorumlusu Doç.Dr. Mahmut ALKAN’ ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Umucu şu ifadeleri kullandı;
‘’MÜSİAD NİĞDE, yerelde memleketimizin iktisadi kültür mozayiğini yansıtır bir nitelik kazanmıştır. Farklı birçok sektörde faaliyet gösteren esnaf ve üretici kardeşlerimizin de teveccühü ile Niğde MÜSİAD  elindeki pasifleri ülke ekonomisine kazandırmak yolunda istikrarlı adımlar atmaktadır.
Bu minvalde arkasından koşacağımız hayallerimizin deney laboratuvarı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesidir. İş adamlarımızın, üretim proje ve fizibilite imkanları burada fazlasıyla mevcuttur. Üretime sağlayacağımız katkıları planlamada üniversitemizin bizim arka bahçemiz mesabesinde olması en tabii husustur.
Kısa zaman sürecinde iş adamlarımızın üniversitemiz ile bürokrasiye takılmadan seri ve istikrarlı bir şekilde çok büyük mesafeler katedeceğine inancımız tamdır.
Kurulan bu köprüleri sağlamlaştırmak, karşılıklı İşbirliği, güçbirliği ve dayanışma dinamiklerimizi en ileri seviyeye taşımak hususunda Niğde MÜSİAD olarak sonuna kadar çalışacağımızı ifade etmekten onur duyarım’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder