31 Temmuz 2018 Salı


Niğde SGK’ da Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Niğde, Kırşehir ve Nevşehir İl Müdürlüklerinin katılımları ile İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu, Kayıtdışı İstihdamla Mücadele, Tahsilatın Artırılması ve İş Süreçlerin Analizi ve Geliştirilmesi konulu toplantıya Kayseri İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Niğde İl Müdürü Mustafa Aydoğdu, Kırşehir İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz ve Nevşehir İl Müdürü Erdin Polat katıldı.
Niğde İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda konuşan Kayseri İl Müdürü Hacı Ali Hasgül; Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu olanlar için diğer yapılandırmalardan daha avantajlı bir yapılandırma çıkmıştır. Bu yapılandırmadan tüm borçlu vatandaşlarımızın yararlanması için son günün 31 Temmuz 2018 olduğunu hatırlatır, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günleri İl Müdürlüklerimiz ve bağlı Merkez Müdürlüklerimiz açık olacaktır. Yapılandırmaya başvuran vatandaşlarımız ödemeleri gereken tutarın çok altında bir ödeme yapacaklardır.” dedi.
Toplantı sonrasında Organize Sanayi Bölgesindeki işyerlerini ziyaret eden heyet, 7143 yapılandırma ile ilgili bilgi verdiler. Ayrıca şehir merkezinde kurulu olan standı ziyaret ederek vatandaşlarla iç içe oldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder