22 Temmuz 2018 Pazar


YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TÖRENİ

Türkiye’nin değişik hastanelerinden gelen hemşirelerin katılımlarıyla Niğde il Sağlık Müdürlüğüne bağlı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifa Eğitim Programı Uygulama Merkezinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının beşincisi düzenlendi.
Bu eğitim programı süresince teorik ve pratik eğitimleri başarıyla tamamlandı. Eğitimde 18 Uzman Hekim,6 Hemşire,3 Uygulama Hekimi ve 10 katılımcı Hemşirelerimiz görev aldı.
Törende İl Sağlık Müdürü  Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU Yoğun Bakım Hemşireliği eğitimi vererek yoğun bakım hastalarının sağlığını koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak sağlığına kavuşmasını sağlayacak kalifiye hemşire yetiştirmek olduğunu söyledi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun YARDIMCI ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı  Dr. Çiğdem OLĞUN ŞİMŞEK,  Hastane Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Bilal GÜNAYDIN, Uzmanlar ve diğer personellerin katılımlarıyla gerçekleşen törenle  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikaları"  değerli hemşirelere verildi.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder