30 Mayıs 2020 Cumartesi

IFSC Genel Kurulu Videokonferans Yöntemiyle Yapıldı
Uluslararası Spor Tırmanış Federasyonu'da (IFSC) 2020 yılında yapılacak olan Genel Kurulunu Videokonferans yöntemiyle yapma kararı aldı
Dünyada etkisi sürmekte olan Covid-19 pandemisi nedeni ile 2020 Tokyo Olimpiyatları başta olmak üzere bir çok spor etkinliği ertelendi veya iptal edildi.
 Uluslararası Spor Tırmanış Federasyonu'da (IFSC) 2020 yılında yapılacak olan Genel Kurulunu Videokonferans yöntemiyle yapma kararı aldı. Bu kapsamda farklı  oturumlar ve tarihlerde gerçekleştirilen Genel Kurulun son toplantısı 29 Mayıs 2020 tarihinde 46 ülkeden 54 katılımcının iştiraki ile tamamlandı. Türkiye Federasyonunu temsilen Federasyon Başkanı Prof.Dr.Ersan BAŞAR katılımıyla Türkiye temsil edildi.
Toplantıların genelinde ulusal ve uluslararası şampiyonaların iptal edilmesi ve bazılarınında tarihlerinin değiştirilmesi en önemli gündem maddeleri olarak görüldü. Ayrıca IOC tarafından 2021 yılında yapılacak olan Olimpiyatların yapılıp yapılamayacağı da önemli noktalardan biri olarak vurgulandı. Aynı zamanda sporcuların antrenmanları ve bu konuda ülkelerde uygulanabilecek bazı konular tartışıldı. Bütçelerin onaylanması ile IFSC Genel Kurulu tamamlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder