17 Mayıs 2020 Pazar

SGK İl Müdürü VAN’ dan Sosyal Güvenlik Haftası Mesajı


Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nail VAN, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bu yıl 12’ ncisini kutlamakta olduğumuz SGK Haftasında dünyadaki mevcut durumdan dolayı etkinlikler düzenleyemediklerini ifade eden SGK İl Müdürü VAN kutlama mesajında şunları kaydetti:
“Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak sosyal güvenlik reformunu ve kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşımızın hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek toplumsal sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl 16 Mayısın içinde bulunduğu hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanması yönetim kurulumuzun 12.02.2009 tarih 2009/73 sayılı kararı ile 2009 yılı 11-17 Mayıs haftasından itibaren Sosyal Güvenlik Haftası kutlanmaya başlanmıştır. Hafta dolayısıyla “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” anlayışıyla bu yıl Genel Sağlık Sigortasını daha çok ön plana çıkarmayı hedefliyoruz.
Sosyal güvenlik sisteminin çağın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sürdürülebilirliği ile ilgili çalışmalarımız gelecek dönemlerde de hız kesmeden devam edecektir.
Yaptığı çalışmalarla, vatandaşlarımızın sunduğumuz hizmetlere erişmelerinde çok büyük kolaylıklar sağladığımız ve oluşan sorunlarında hızlı bir şekilde çözümü için büyük gayretler sarf ettiğimiz bir gerçektir. Bu sebeple özünde kurum vizyonumuza ve misyonumuza bağlı kalarak yoğun bir iş yükü altında üstün gayretler sergileyen çalışma arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç biliyor, tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının ve vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
                                                                                                         



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder