10 Mayıs 2020 Pazar


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK VE EŞİ DR. ÇİĞDEM OLGUN ŞİMŞEK’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Merhametin, sevginin kaynağı olan annelerimizi anmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.
Karşılıksız sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstlenen, ailenin temeli ve birleştirici unsuru olan Annelerimiz, yüreğinde her zaman sonsuz sabır ve fedakârlık taşıyıp, sevgileriyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır.
Annelik;  hiçbir zaman yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel ve en yüce duygularından biridir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulup yaşatılmasında en büyük paya sahip olan Annelerimiz, insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem de öğretmeni olmuştur.
En büyük arzuları evlatlarını hayata hazırlayıp, her alanda onların mutluluğunu görmek olan kıymetli annelerimize destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen en güçlü duygu olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, cennetle müjdelenen en değerli varlığımız olan annelerimizi bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyor, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınlarımızın  “ Anneler Günü ” nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder