24 Mayıs 2020 Pazar


Kaymakam Uzun, bu bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim
Çamardı Kaymakamı Fatih UZUN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kaymakam UZUN, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, manevi duyguların fazlasıyla yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramı’ na da ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Bayramlar; insanların kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların zirve yaptığı, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günler olduğuna dikkati çekerek, "Türk insanının birlik ve beraberlik duygularıyla ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına, bayramların da bu birlikteliğin oluşmasında yeniden bir başlangıç oluşturacağına yürekten inanıyorum.
Bu bayram Koravirüs ile mücadele kapsamında bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim. Kontrollü sosyal hayatı elden bırakmayalım.
Hep bir arada, huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Ramazan Bayramı' nın başta Çamardılı hemşerilerim olmak üzere, bütün çalışma arkadaşlarım ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en içten duygularla bayramlarını kutluyorum." ifadelerine yer verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder