30 Kasım 2021 Salı


 KOP Bölge Kalkınma Programı Kırıkkale’de Tanıtıldı

KOP Bölgesinin 2021-2023 yılları arasını kapsayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğe giren KOP Bölge Kalkınma Programı; valilik, kamu kurum kuruluşları ile koordineli şekilde düzenlenen toplantıyla Kırıkkale’de tanıtıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığını oluşturan; Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerinin 2021-2023 yılları arasını kapsayacak KOP Bölge Kalkınma Programı, Kırıkkale Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısı ve KOP Destekleri Bilgilendirme Çalıştayı ile duyuruldu.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerin yer aldığı programda, katılımcılara 2014-2018 yılları arasında yürütülen KOP Eylem Planı hakkında genel değerlendirmeler aktarılırken, 2021-2023 yılları arasını kapsayacak olan KOP Bölge Kalkınma Programı hakkında da bilgiler verildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder