14 Mart 2024 Perşembe


 NİĞDE İLİ GÜVENLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

 GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE VALİ CAHİT ÇELİK , İL EMNİYET MÜDÜRÜ ADNAN ÖZDEMİR VE İL JANDARMA KOMUTANI GÜROL OKYAR İLE  BİRLİKTE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

         Vali Çelik “Vatandaşlarımızın, Niğdeli hemşerilerimizin haber alması konusunda büyük bir özveri ile çalışan Kıymetli Basın Mensuplarımız,

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın talimatları doğrultusunda bundan böyle her ay düzenli olarak Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştireceğiz. 

İlk toplantımızı halkımızın gören gözü, duyan kulağı olan siz değerli basın mensuplarımız ile gerçekleştirmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.

Suçla mücadele, Devletimizin asli görevidir. İl Valisi olarak benim de vazifem, ilimiz genelinde huzur ve asayiş ortamını sağlamaktır. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu kamusal alanlar başta olmak üzere en ücra köyümüze kadar güvenlik güçlerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu çalışmalarda temel gaye, ilimizin güvenlik ve asayişini bir kademe daha artırmaktır.

Bu toplantımızda 2024 yılı Ocak ve Şubat aylarında İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımız tarafından icra edilen operasyonlar, kontroller ve bunların neticeleri hakkında sizlerle bir takım bilgileri paylaşacağız. 

Değerli Basın Mensupları!

Niğde'nin Huzuru, Türkiye'nin Huzuru diyoruz. 

Kafes ve Mahzen Operasyonlarıyla; Nitelikli Dolandırıcılık, Tefecilik ve Organize Suç Örgütü Mensupları,

Kıskaç Operasyonlarıyla; FETÖ Terör Örgütü Mensupları,

Kalkan Operasyonlarıyla; Göçmen Kaçakçıları,

Narkoçelik, Kartel ve Narkogüç Operasyonlarıyla; Uyuşturucu Madde İmalatında Bulunanlar ve Satıcıları,  

Sibergöz Operasyonlarıyla; Siber Suçlar ve Nitelikli Dolandırıcılar, 

Bozdoğan ve Kahramanlar Operasyonlarıyla; DAEŞ, PKK/KCK Terör Örgüt Mensupları,

Mercek Operasyonlarıyla; Silah Kaçakçıları,

Çember Operasyonlarıyla; Firari Suçlular,

Birer birer yakalanmakta ve ülkemizin huzuru her geçen gün en üst seviyede tesis edilmektedir. 

Yapılan tüm bu operasyonlara gerek ilimizde gerek ülkemizde katılarak büyük başarılara imza atan güvenlik güçlerini canı gönülden tebrik ediyorum. Halkımızın huzurunu tesis etme adına icra ettikleri bu operasyonlarla görev alan tüm kolluk kuvvetlerine şahsım ve Niğdeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

     

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder