8 Mart 2024 Cuma


Vali Çelik ve eşi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Düzenlenen Programlara Katıldılar

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinliğe katılan Vali Cahit ÇELİK, katıldığı etkinliklerde kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Vali Cahit ÇELİK ilk olarak Valilikte görevli personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı.

Valilik personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamasının ardından, Vali Cahit ÇELİK ve Eşi Nermin ÇELİK  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara yönelik kamu hizmetleri hakkında bilgilendirme ve sunumların yapıldığı, bu hizmetlere kadınların erişilebilirliğini arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanında açılan standları ziyaret ettiler.

Daha sonra İŞKUR Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katılan Vali Cahit ÇELİK ve Eşi Nermin ÇELİ Niğde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Güleks Tekstil fabrikasında çalışan kadın emekçilerinin kadınlar gününü kutladılar.

Fabrika ziyaretlerinin ardından Vali Cahit ÇELİK ve Eşi  Halıcılar Birliğini ziyaret ederek burada çalışan kadın kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

Sonrasında Kahraman Şehidimiz Kemal BATUR’un annesini ziyaret eden Vali Cahit ÇELİK ve Eşi  şehidimizin ailesiyle bir süre görüştüler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder