10 Temmuz 2024 Çarşamba


 MİLLETVEKİLİ GÜRER İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Altunhisar, Ulukışla ve Çamardı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Çarşı pazar gezdi. Esnaf ve yurttaşlarla görüştü.

CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer yerel ürün çıkmasına karşın  gelir düzeyi düşen emekli ve dar gelirlilerin fiyatlardan şikayetlerinin devam ettiğini belirtti. Bazı bahçelerde meyvelerin dalda kalmasına karşın pazarda fiyatlarda beklenen gerileme yaşanmadığına işaret eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer başıboş piyasanın  en önemli giderleri başında üretim maliyeti sonrası nakliye ücreti geliyor ki ürün fiyatına doğrudan yansıyor dedi.

Gürer emekli her yerde karşımıza geliyor geçinemiyoruz istediğimizi alamıyoruz gıdım gıdım ürün alıyoruz yarı aç Yaşar olduk bizi açlık sınırı altında yaşama mahkum ettiler diye dert yanıyor Asgari ücretle emekli maaşı eşitlensin istiyorlar dedi.

Gürer Ulukışla ilçe Başkanı Hüseyin Toker ve Altınhisar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkol ve Çamardı ilçe Başkanı Tahir Tuncer ile esnaf ve vatandaş sorunlarını dinledi. Esnaf nakliye ve diğer gidenler yakınırken Vatandaşta cebimizde para istediğimizi almaya yetmiyor diye dert yandılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder