19 Ekim 2011 Çarşamba

AHİKA Kalkınma Kurulu Kırıkkale’de Toplandı,
Fahri Eker Yeniden Başkan Seçildi.

Ahiler Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu’nun 5. toplantısını 18 Ekim 2011 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Cumhuriyet Salonu’nda gerçekleştirdi.

Ahiler Kalkınma Ajansı‘nın görev alanı olan TR71 Bölgesi’ne bağlı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin kamu kurumu yöneticileri, akademisyenleri, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri gibi yerel aktörlerinden oluşan Kalkınma Kurulu’nun 5. Toplantısı Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen ve Kalkınma Kurulu Başkanı Fahri Eker’in açılış konuşmaları ile başladı. Toplantı, Ajans sunumu ve konu ile ilgili görüşlerin alınmasının ardından, Kırıkkale İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu’nun “TR71 Bölgesi’nde İşsizlik ve İstihdam” başlıklı sunumuyla devam etti.
Ahiler Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Cuma Günü Yapılacak

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Aylık Olağan Toplantısı, 21 Ekim 2011 Cuma saat 14:30’da Ajans Merkez Binası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapılacak.
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu başkanlığındaki toplantı Aksaray, Niğde, Kırıkkale, Nevşehir ve Kırşehir illeri valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder