20 Ekim 2011 Perşembe

Kavaklıoğlu ve Selvi’den sert tepki: “Mücadeleden geri adım atmak yok”
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Hakkâri Çukurca’da 24 Mehmetçiğin şehit olduğu 18 askerin de yaralandığı hain saldırıya sert tepki göstererek, terörle mücadelede taviz verilmeyeceğini ifade ettiler. Şehit Mehmetçiklerimizin aileleri başta olmak üzere tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyen Vekiller, terör karşısında yekvücut durmaya devam edeceklerini söylediler.
Alpaslan Kavaklıoğlu, hain terörün amacına ulaşmaması için birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekerek, terörün azmasının altında birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinden duyulan rahatsızlık olduğunu kaydetti. Kavaklıoğlu, 24 Mehmetçiğin kanının yerde kalmayacağını ve intikamlarının alınacağını vurgulayarak hainlerin amaçlarına ulaşmaması için her kesime görev düştüğünü, Türk milletine yakışan duruşun da sergileneceğini kaydetti.
Milletvekili Ömer Selvi ise ülkemizin bütünlüğümüzü bozmaya yönelik tüm çabalara karşı koyacak kadar muktedir bir ülke olduğunu, bu hain saldırılar nedeniyle de asla zaafa düşülmeyeceğini ifade etti. Selvi, “Acımız çok büyük. Bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Kan dökerek bir şeyler elde etmek isteyenlerin sonları hüsrandır, hainler amaçlarına varamayacaklar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder