4 Ekim 2011 Salı

BURÇ BELEDİYESİ’NDE HİZMETLER DEVAM EDİYOR


Burç Belediye Başkanı Remzi ÖZMEN ,beldeye yapılan hizmetlerin devam ettiğini ve yarım kalan bazı hizmetlerin tamamlandığını belirtti.
Başkan ÖZMEN , geçtiğimiz aylarda Beypınarı yolunun genişletildiğini , Pozantı yolu ile birleştirildiğini , şimdi asfaltlandığını ,Adana ve Burç Beldesi yolcuları için Aksoylar Seyahatin beldeden geçeceğini belirtti.
Köy üstü yolu dar , kötü , patika bir yol iken , 800 m. Taş duvar yapılarak ,asfaltlandığını belde halkının çok memnun olduğunu belirten Başkan ÖZMEN ,daha önceki söyleşimizde itfaiye araçlarının olmadığını belirtmişti. Şimdi , damperli kamyon alındığını , parasının ödendiğini ve en kısa zamanda teslim alınacağını , eski damperli kamyonu itfaiye aracı olarak kullanacaklarını belirtti.
Karatepe’ yi ağaçlandırmak en büyük projem diyen Başkan , proje son aşamada diye belirtti.
Düğün salonun da yapımı tamamlanmak üzere , yakında açılışının yapılacağını söyleyen Burç Belediye Başkanı Remzi ÖZMEN , düğün salonu 400m2 , 500 kişilik , direksiz ( kolonsuz) , kaloriferli , gelin odası , ikram ve müzisyenlerin odası , bay - bayan tuvaletlerinin de bulunduğu düğün salonun asma tavanının yapıldığını , 15 gün içinde teslim edileceğini , maliyetinin 127. 700 TL olduğunu belirten Başkan , belde halkı için hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder