7 Ağustos 2018 Salı


 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Niğde Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Rifat Özkan başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.
Yoklama ve bir önceki aya ait kararların tasvibinin ardından gündemle ilgili 17 madde karara bağlandı. Şehir, imar planında tadilat, talep ve teklifler görüşülerek imar komisyonuna sevk edildi.
Yeni yapılan yaş sebze ve meyve hali içerisinde bulunan işyerlerinin kira bedelleri hususunda Plan ve Bütçe komisyon raporunun plan bütçe komisyonuna iadesi yapıldı.
Kırbağları bazı ada ve parselin park alanında kalması nedeniyle kamulaştırma kanununa göre kamulaştırma işlemi yapılması hususu karara bağlanması belediye başkanına ve encümene yetki verildi.
Hıdırlık mahallesinde yapılan yeni sanayi sitesi içerisinde bulunan 4 metre derinlik 8 metre genişliğe sahip 6 adet trafo yerinin Medaş’a devri kabul edildi. Okul servis araçlarının taşıma ücretlerinin yeniden düzenlenmesi talebi plan bütçe komisyonuna havalesi yapıldı.
Dilek ve temennilerin alınmasının ardından bir sonraki meclis toplantısının 7 eylül Cuma günü saat 16.00’da yapılması kararlaştırılmasıyla toplantı sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder