22 Ağustos 2018 Çarşamba


PROTOKOL ÜYELERİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
Kurban Bayramı dolayısıyla il merkezinde ve Bor ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programlarında protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra Sevgi Evleri, Bor Huzurevi, hastaneyi ve şehit ailelerini ziyaret etti. 

Fatih Sultan Mehmet camiinde kılınan bayram namazının ardından cami cemaati ile bayramlaşan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra Bor ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Bor ilçesinde düzenlenen programın ardından Niğde Valiliği tarafından Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Vali Yılmaz Şimşek, beraberindeki Protokol Üyeleri ile birlikte Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.
Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla uzun süre eğlenceli dakikalar geçirmesinin ardından Bor Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra 1982 yılında İzmir’de tatbikat esnasında şehit olan Pilot Yüzbaşı Uğur Karyağdı ve Bingöl- Muş Karayolu Kardeşler Köyü mevkiinde Terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda Şehit olan Mehmet Dildari’nin ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Daha sonra Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk bölümünde yatan hastaları ziyaretinde geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz Şimşek, çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder