2 Ocak 2019 Çarşamba


“ATKINI ÖR, KARDEŞİNİ GÖR”
KOCA YÜREKLİ MİNİKLERİN ÖRDÜĞÜ ATKI VE BERELER KÖY OKULLARINDA
Niğde Selçuk İlkokulundan İçleri Isıtan Sımsıcak Bir Proje

Niğde Selçuk İlkokulu öğrencileri Çamardı ilçesi Orhaniye ve Demirkazık Köylerinde ki öğrencilere ördükleri bere ve atkıları hediye ettiler.
  Niğde Selçuk İlkokulunun Çamardı ilçesindeki iki köy okuluna gerçekleştirdiği gezide öğrenciler, örmüş oldukları atkıları kendi elleriyle misafir oldukları okul öğrencilerine hediye ettiler. Geziyi tertipleyen Niğde Selçuk İlkokulu Müdürlüğü tarafından köy ilkokullarına hikaye kitabı, kırtasiye ve spor malzemelerinin yanı sıra temizlik malzemeleri de hediye edildi.
Niğde Selçuk İlkokulunun  2018-2019 Eğitim- Öğretim yılında yapmayı planladığı üç ana projeden birisi olan “Atkını Ör, Kardeşini Gör Projesi” hayata geçirildi. Selçuk İlkokulu 3-E ve 3-G sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri Ömer AVCI ve Alev ÖRSDEMİR refakatinde, ipler ve yardımcı düzenekler temin edilerek gerçekleştirdikleri proje uygulamaya konuldu.
Öğrencilerin yoğurt kovaları ve dondurma çubuklarını kullanarak ördükleri atkılar, Çamardı İlçesi Orhaniye Şehit Ersin Bartan İlkokulu ile, Demirkazık Köyü İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder