1 Ocak 2019 Salı

 JANDARMA UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
 Niğde İli Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyüne Adana İlinden araç ile uyuşturucu madde satışı yapacağı bilgisi alınması üzerine, bahse konu araç ile şüpheli Y.D., E.K. ve M.E. isimli şahısların üzerinde yapılan arama sonucunda (100) gr. kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ve şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçu nedeniyle adli işlem başlatıldı.
      Bor İlçesi Havuzlu Köyü yolunda fiziki takibe alınan araç, Jandarma ekiplerini fark etmesi sonucu camdan dışarı bir şey attığı görülmüş, bahse konu bölgede yapılan arama sonucunda (4) adet uyuşturucu Ekstazi hap ele geçirilmiştir. Araçta bulunan iki şüpheli G.M. ve A.A. isimli şahıslar hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak Suçu nedeniyle adli işlem başlatıldı..
      Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyünde  şüpheli H.K. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yapacağı bilgisinin  alınması üzerine şüphelinin kullandığı araçta yapılan arama sonucunda (12) gr. kubar esrar, şüphelinin evinde yapılan arama sonucunda ise (5) gr. kubar esrar maddesi ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan kova diye tabir edilen düzenek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araçta bulunan şüpheli H.K. hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçundan, araçta bulunan diğer şüpheli L.D., ve M.Ü. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak Suçu nedeniyle adli işlemler başlatıldı.
      Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyünde şüpheli M.İ. isimli şahsa ait işyerinin eklentisinde soba içerisinde bandrolsüz ve kaçak 1'er litrelik şişeler içerisinde  (17) litre kaçak viski ele geçirildi ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlemlere başlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder