19 Haziran 2019 Çarşamba

FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
          Niğde Emniyet Müdürlüğü, Niğde de Fahri Trafik Müfettişleri ile birlikte trafik kaza oranlarını en alt seviyelere çekerek güvenli bir trafik ortamı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.
       Trafik güvenliğini sağlamak, ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi, trafiğin denetiminden ve yönetiminde sorumlu polise yardımcı olmak, sürücülerin her yerde ve her zaman denetlendiği hissini vermek, toplumun maddi ve manevi varlığını tahrip eden trafik kazalarını asgari seviyeye indirmek amacıyla 29 Mayıs 2019 günü Niğde de bulunan Fahri Trafik Müfettişlerinin katılımı ile 2018 yılı ve 2019 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.
    Söz konusu toplantıda, trafik güvenliğiyle ilgili, bilgi alış-verişinde bulunuldu. Niğde de görev yapan Fahri Trafik Müfettişlerinin Niğde trafiğine yapmış oldukları katkılar dile getirilerek, müfettişlerin sinyalizasyon, altyapı, eğitim ve denetimlerle ilgili görüşlerinin alındığı belirtildi.
       Niğde de görev yapan 111 Fahri Trafik Müfettişlerince;
    * 2018 yılı içerisinde kural ihlali yapan 606 araca Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı ile bu araç sahiplerine 91.940 TL cezai işlem uygulanmış, 
     * 2019 yılı ilk beş ayında kural ihlali yapan 198 araca Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı ile bu araç sahiplerine 53.330 TL. ceza işlem uygulanmış.
Unutmayın! Trafik kurallarına uymak, yaşama sımsıkı sarılmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder