14 Haziran 2019 Cuma


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 
JANDARMA TEŞKİLATININ 180. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayarak, milletimizin can ve mal emniyeti için gece gündüz demeden çalışan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayıp, özverili çalışmalarıyla göz dolduran Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş yıl dönümü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Köklü bir tarihi geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu günden bu güne Ülkemizin huzur ve güvenliğini tesis etmek, vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadelesini gece gündüz demeden zor şartlara rağmen kararlı bir şekilde sürdürmektedir.
Gücünü yasalardan alan, Cumhuriyetin değerlerine yürekten bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı bir anlayışla disiplinli, donanımlı ve fedakâr personeliyle, sorumluluklarını en mükemmel şekilde yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışıyla cansiperane bir şekilde görev yapması takdire şayandır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder