4 Haziran 2019 Salı


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı bir ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken, rahmet ve mağfiret iklimiyle dünyamızı kuşatan Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin en yoğun hissedildiği, milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı müstesna günlerimizdir.
Aynı zamanda sevinç ve neşe günleri olan bayramlarda, birlik ve beraberlik içerisinde, beraber gülmeli, sıkıntıları beraber paylaşmalı, başta anne ve babalarımız olmak üzere, akraba, dost, komşu, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi insanları ziyaret ederek gönüllerini almalı, sevinçte ve kederde onlarla birlikte olduğumuzu göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, dini ve manevi duyguların zirve yaptığı Mübarek  Ramazan Bayramı’nın ,  ülkemize, ilimize ve İslam Alemine huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, tüm Niğdeli Hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularım kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder