30 Ağustos 2019 Cuma

30 Ağustos Zafer Bayramı 97’nci Yılında Niğde’de Coşkuyla Kutlandı
Tarihi üstün başarılarla dolu Türk Milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Niğde’de de coşkuyla kutlandı.
Niğde Cumhuriyet Meydanında saat 10:00’da başlayan kutlamalara Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Seymen, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlyas Gökhan, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, STK’ların ve Siyasi Partilerin Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Yılmaz Şimşek ve diğer kamu kurumları ile siyasi parti ve STK’ların Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayan kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti.
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajının okunmasının ardından programda Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, il protokolü, askeri erkân, öğrenciler ve vatandaşların bayramını kutladılar.
Günün anlam ve önemine değinen konuşmayı İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Teğmen Numan yaptığı programda 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı şiirler okundu.
Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Valilik Makamında bayram tebriklerini kabul etmeleri ile devam eden kutlama etkinlikleri, Vali Yılmaz Şimşek’in Niğde Öğretmen Evinde verdiği resepsiyonun ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder