9 Ağustos 2019 Cuma


Vali Yılmaz Şimşek Kurban Bayramı Öncesi Alınan Tedbirleri Açıkladı

Vali Yılmaz Şimşek, Kurban Bayramının ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesi için Valiliğimiz koordinesinde alınan tedbirleri açıkladı.
09.08.2019 tarihinden itibaren başlayacak olan tedbirlerin 7 gün boyunca devam edeceğini belirten Vali Yılmaz Şimşek “Bu sürede ilimiz genelinde polis sorumluluk bölgesinde 1034 personel ile 189 trafik ekibi, 168 asayiş ekibi, 50 yunus ve şahin ekibi görevlendirilmiştir.  Bunu yanı sıra halkımızın yoğun olduğu bölgelerde dronlu çekim yapılarak gerekli emniyet tedbirleri planlanmaktadır. Jandarma bölgelerinde ise 10 trafik timi, 1 motosiklet ve 46 asayiş timi olmak üzere 357 personelimiz görev alacaktır” şeklinde konuştu.
Kurban bayramı öncesi ve sonrasında trafikte yaşanabilecek aşırı yoğunluk sebebiyle sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Vali Yılmaz Şimşek, trafik kazalarının önemli bir kısmının aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip, yorgunluk gibi hatalarından kaynaklandığını ifade etti. Vali Yılmaz Şimşek, bu nedenlere bağlı kazaları en aza indirmek ve vatandaşlarımızın, huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla bir dizi tedbir alındığını söyledi.
İl genelinde Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızın sorumluluk bölgelerinde umuma açık yerlerde denetimlerin de artırılacağının altını çizen Vali  Yılmaz Şimşek, “Yine il merkezindeki yoğun bölgelerde de devriye hizmetleri artırılacak, trafik ve yol kontrolleri sürdürülerek; trafik akışının düzenli olarak sağlanması için gerekli tedbirler alınacaktır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder