24 Ağustos 2019 Cumartesi


 AK PARTİ’DEN 18.YIL TOPLANTISI

AK Parti Niğde İl Başkanlığı kuruluşunun 18.yılına özel toplantı gerçekleştirdi.
Mahmut Peşin Başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Niğde İl Koordinatörü Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin kuruluşundan bu yana il ve ilçe başkanlığı yapanlar katıldı.
Niğde Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda Peşin; ‘’Türkiye Sevdası ile 14 Ağustos 2001 tarihinde Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi tarafından kurulan AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana görev yapan İl başkanlarımız başta olmak üzere, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarıma, 18 yıldır duaları ve destekleri ile bizleri bu günlere getiren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
İl Koordinatörü Mustafa Şükrü Nazlı’da, AK Parti’nin başarılarından bahsetti ve bugüne kadar hizmet verenlere teşekkür etti.

Toplantı sonra, kuruluşundan bugüne kadar il başkanlığı ve ilçe başkanlığında görev alanlara Teşekkür Plaketi taktim edildi ve toplantı sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder