11 Ağustos 2019 Pazar


Niğde İl Protokolü ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Niğde Valiliği tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı kapsamında Vali Yılmaz Şimşek Niğde Şehitliği ziyaretinin ardından il protokolü ve Niğdeli vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma öncesi Niğde Şehitliğinde düzenlenen Programa Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlyas Gökhan, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri ile Şehitlerin kıymetli aileleri ve Gaziler katıldılar.
 İl Müftülüğü görevlilerince Kur’an-ı Kerim tilaveti okunan programda Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki katılımcılar Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua ettiler.
Niğde Şehitliğinde düzenlenen programından ardından Niğde Öğretmen Evinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Vali Yılmaz Şimşek, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma programı sonrası sevgi evlerini ziyaret ederek burada kalan çocukların bayramlarını kutlayan Vali  Yılmaz Şimşek daha sonra AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna birlikteliğinde Şehidimiz Osman Efe Apaydın ve Şehidimiz Bayram Aksoy’un ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder