30 Ağustos 2019 Cuma


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlıklarla dolu 30 Ağustos Zaferinin 97. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük gurur ve coşkusu içerisindeyiz.
30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, ülkemizi işgal etmek  isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük mücadeleler verilerek milletimizin azim ve kararlılığıyla kazanılmış büyük bir destandır.
Milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyen Türk milleti, tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olan bu şanlı zafer için, kadın - erkek, genç - yaşlı demeden, yokluk içinde cepheye koşmuş, kanlarıyla suladıkları vatan toprağından ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceklerini tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamışlardır.
Hiç şüphesiz ki; yüzyıllarca tarihin akışına yön veren Aziz Milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihinde olduğu gibi bugün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine yönelik saldırılara karşı aynı azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şanlı bayrağımızın ebediyete kadar dalgalanması için canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve şükran, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder