15 Ağustos 2019 Perşembe

TARIM VE ORMAN SEKTÖRÜ ORTAK AKIL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Tarım ve Orman Bakanlığının kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla yapılacak III. Tarım Şurası hazırlık çalışmaları kapsamında Niğde Tarım ve Orman Sektöründe faaliyet gösteren kamu ve STK yöneticilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.
Niğde İl  Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Tarım ve Orman Sektörü Ortak Akıl Toplantısına İl Müdürü Asım BAŞ, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Emin ÇALIŞKAN, Ziraat Odası Başkanı Veli KENAR, Orman İşletme Müdürü Mehmet ÖZDEMİR, Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur PIRLAK, Meteoroloji Müdürü Ahmet İNCİ, Toprak Mahsülleri Ofisi Müdürü Yılmaz GÜNDÜZ, Niğde Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet DEMİRKOPARAN, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Aliyye YILMAZ, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Murat SOYLU, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hamza DEMİR ile Müdürlüğümüz idari kadrosu ve teknik personeller katıldı.
Toplantıda Niğde tarım ve orman sektörünün mevcut durumu, güçlü ve zayıf yönleri ile geleceğe yönelik hedefler ve stratejiler başlıkları altında birçok konu istişare edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder