31 Ağustos 2019 Cumartesi


Rektör Kar Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ’ı Ziyaret Etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a, Niğde üniversitesinin  genel durumu, üniversite tarafından yapılan yatırım projelerinin son durumu ve Niğde üniversitesinin  sahip olduğu Ar-Ge altyapısı ile ilgili bilgiler verdi.
Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar görüşmede ayrıca, Niğde Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binasının bu yıl içinde tamamlanıp 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kullanıma açılması için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a, Yatırım Hızlandırma Bütçesinden ek ödenek taleplerini de iletti.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ise ziyaretteki açıklamasında, Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yıl içinde tamamlanması adına devlet imkanları dahilinde üniversiteye yardımcı olacaklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder