21 Mayıs 2021 Cuma


 NİĞDE'YE GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Niğde'ye gençlik ve spor yatırımı kapsamında yapılacak tesislerin protokolü imzalandı.

  Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ile ilçe belediye başkanlarından oluşan Niğde heyetini kabul ettiler.

   Çamardı İlçesine de Yapılacak olan gençlik merkezi için; imza töreni programına diğer belediye başkanları ile birlikte Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu da katıldı.

    Belediye Başkanı Yavuz Soylu “Emeği Geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakan Kasapoğlu’ na, Vali Yılmaz Şimşek’ e, Milletvekillerine ve İl Başkanına Teşekkür ettiğini belirterek , ilçeye hayırlı olsun.” Dedi.

   İmza töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Niğde için önemli bir gün yaşandığını anlatarak, "Niğde'nin birbirinden değerli ilçeleri, mahalleleri, köyleri, kadınları, gençleri için bir araya geldik. Bu protokolle Niğdemizi gençlik ve spor anlamında daha yukarılara taşıyacağız. Hizmet siyasetiyle halkımızı, milletimizi efendi gören, tüm imkanları milletin hizmetkarı olarak gören bir anlayıştayız." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder