9 Mayıs 2021 Pazar


Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ‘in Anneler Günü Mesajı

Sevginin, şefkatin ve merhametin kaynağı olarak hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan Kıymetli Annelerimiz,  sabırla evlatlarına yol gösteren milli ve manevi değerlerine bağlı kendine güvenen, donanımlı nesiller yetiştirerek ailenin temeli ve toplumun geleceği olmuşlardır.

Annelik duygusu hiçbir zaman yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel ve yüce duygularından biridir. Huzurlu bir toplumun temeli sağlam bir aile ile oluşur. Bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasında en büyük paya sahip olan kıymetli annelerimiz,  insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem de öğretmeni olmuştur.

Bugün bize düşen en önemli görev, en büyük arzuları evlatlarını hayata hazırlayıp, her alanda onların mutluluğunu görmek olan Kıymetli Annelerimize onların ne denli vazgeçilmez olduklarını, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanında olduğumuzu göstermek olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, cennetle müjdelenen baş tacımız, en değerli varlığımız olan annelerimizi bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyor, yüreği annelik hisleriyle dolu tüm Kadınlarımızın  “ Anneler Günü ” nü  kutluyoruz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder