29 Mayıs 2021 Cumartesi


 Niğde de 275. Tarım Kredi Kooperatifi Marketinin Açılışı Yapıldı

Vali Yılmaz Şimşek, Tarım Kredi Kooperatifi Marketinin Açılışını Yaptı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri marketinin 275. Şubesi düzenlenen törenle Niğde’de hizmete açıldı.  Açılış törenine Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa, Genel Müdür Yardımcısı Metehan Aydın, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu ile vatandaşlar katıldı. 

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Ülkemizin dört bir yanında halkımıza doğrudan hesaplı şekilde satış yapacak olan Tarım Kredi Kooperatifleri mağazalarının bir tanesinin de Niğde’ye açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ettiği açılış konuşmasında; “Bir çiftçi kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifinin ilimize market açması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesile ile birinci elden alınan organik ürünler tüketici ile buluşacak. Tabi bunun yanında ilimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sunacak, yine oluşacak rekabet de hem fiyat uygunluğunu hem de kaliteyi beraberinde getirecek. 

İnşallah, bu tür marketlerin sayıları artar diyor, satış mağazalarının açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, açılışını yapacağımız satış mağazasının Niğde’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan dualarla açılış kurdelesini kesen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ve beraberindeki protokol üyeleri marketi gezerek ürünleri incelediler.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder