29 Ekim 2023 Pazar


 Bor Organize Sanayi Bölgesinde Yangın

Vali Cahit ÇELİK, Bor Organize Sanayi Bölgesinde Meydana Gelen Yangını Yerinde Takip Ederek, İncelemelerde Bulundu

 Bor İlçesi Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında  sabaha karşı saat 04.00 sularında yangın meydana geldi.

Olay yerine giden Vali Cahit ÇELİK, yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip ederek, incelemelerde bulundu. Fabrika sahipleri ile de bir süre görüşen Vali Cahit ÇELİK, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan üzücü hadise ile ilgili bir açıklama yapan Vali Cahit ÇELİK;

“Olay sabaha karşı 04:02’de Bor Organize Sanayi Bölgemizde geri dönüşüm işi yapan bir fabrikamızda meydana geldi. Olay meydana gelir gelmez alınan ihbarları değerlendiren ekiplerimiz ivedi bir şekilde olay yerine intikal ederek, yangına müdahale ettiler. Yangın daha da büyümeden çevreye yayılmadan kontrol altına alınmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmaması bizim için sevindiricidir.” dedi.

Yangın olayına Niğde Belediyesi, Bor Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Bor Organize Sanayi Bölgesi, İl Özel İdaresi, AFAD, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü ve çevre belde belediyelerinden ekipler katıldı. 15 itfaiye aracı, 4 arazöz, 1 dozer, 3 ekskavatör, 1 TOMA, 2 sağlık ekibi, 4 hizmet aracı olmak üzere 30 araç ve iş makinesi 59 personel ile müdahale edilen olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder