27 Ekim 2023 Cuma


 FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNDE 100 FİDAN DİKİLDİ

Vali Cahit ÇELİK, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Minik Öğrencinin Talebini Yerine Getirdi

                Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında  Niğde de faaliyet gösteren özel bir okul tarafından gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğine okul öğrencilerinden 5/A sınıfı öğrencisi Merve Meryem Şimşek tarafından yazılan bir mektup ile Vali Cahit ÇELİK davet edilmişti.

Vali Cahit ÇELİK de Cumhuriyetimizin 100. onur yıl dönümümde minik öğrencinin talebini kırmayarak, düzenlenen fidan dikme etkinliğinde mektubu yazan öğrenci ile bir araya geldi. Öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturan Vali Cahit ÇELİK, fidanlara ilk can suyunu yine öğrencilerle birlikte verdiler.

                Vali ÇELİK fidan dikme etkinliğinde yaptığı konuşmasında; “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu haftada öğrencimizin bu anlamlı talebi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Cumhuriyetimiz, yeni asırda bu öğrencilerimizin bu gençlerimizin omuzlarında yücelecek, yükselecektir. Tıpkı diktiğimiz bu fidanlar gibi öğrencilerimiz de yarınlarımızın teminatı olarak büyüyecek ve gelişecek ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için çalışacaklardır.  Bizlerin en kıymetli değeri olan Cumhuriyetimiz yine en kıymetlilerimiz olan yavrularımızla gelişmeye devam edecektir. Bu vesile ile ben şimdiden tüm Niğdeli hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder