30 Ekim 2023 Pazartesi


 NİĞDE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI AÇILIŞI

2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Mustafa Varank'ın Katılımıyla Gerçekleşti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın Onur Konuğu olduğu ve "Türkiye Ekonomisi ve Milli Teknoloji" konulu ilk dersi vermesiyle gerçeklesen törene Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, il protokolü, Üniversitenin akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp Üniversitenin tanıtım filminin gösteriminin akabinde Rektör Uslu ve Niğde Valisi Cahit Çelik'in konuşmaları ve törenin Onur Konuğu Mustafa Varank'ın ilk dersiyle devam etti.

Hediye Takdimleri ve Toplu Fotoğraf

Tören sonunda Onur Konuğu Varank'a , Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Bor-Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Dericilik Teknolojisi Programı tarafından üretilen deri halı, Niğde Valisi Cahit Çelik tarafından takdim edildi. Rektör Uslu ise Varank'a tamamen geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen Üniversitenin kapısının maketini takdim etti.

Tören, Onur Konuğu Varank ve il protokolüyle öğrencilerimizin günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla son buldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder