30 Ekim 2023 Pazartesi


 Yüzyılın Renkleri Etkinliği

 Vali Cahit ÇELİK ve Eşi Nermin ÇELİK  ‘Yüzyılın Renkleri’ Etkinliğine Son Dokunuşu Yaptılar

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl İl Milli Eğitim Müdürlüğü Güzel Sanatlar Lisesi iş birliği ‘Yüzyılın Renkleri’ temalı etkinlik gerçekleştirildi.

 Etkinlikte Sokak Sağlıklaştırılmasının yapıldığı Cullaz Sokakta bulanan bir apartman duvarı 100. onur yılımız ruhuna uygun biçimde boyandı. Yapılan etkinliğe aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yanısıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kalan yaşlılar, kadınlar, engelliler ve çocuklar katıldı.

Vali Cahit ÇELİK ve Eşi Nermin ÇELİK  yaptığı son dokunuşlarla tamamlanan ‘Yüzyılın Renkleri’ temalı etkinliğe ilişkin Vali Cahit ÇELİK;

“Cumhuriyetimizin 100. yılını ilimizde farklı etkinlikler ile kutluyoruz. Bugün de bizlerin en kıymetlileri aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kalan kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz ile güzel sanatlar lisesi öğretmen ve öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinlikte sizlerle bir aradayız. Yapılan bu güzel çalışmanın son fırça darbelerini de biz vurduk. Ortaya haftanın ruhuna uygun çok güzel bir çalışma çıktı. Bu anlamlı haftada farklı etkinlikler ile coşku ve sevinç ile kutladığımız Cumhuriyetimizin onur yıl dönümünde bu faaliyetin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder