15 Ekim 2023 Pazar


Vali Cahit Çelik İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Vali Cahit ÇELİK, Çiftlik İlçesine giderek; Kaymakam  Batuhan Sarıoğlu’ndan ilçenin genel durumu, sosyo-ekonomik yapısı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Emniyet Müdürü  Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Gürol Okyar ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde ziyaretlerini sürdüren Vali Cahit Çelik, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel’i makamında ziyaret etti.

Belediye ziyaretinin ardında İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Cahit Çelik, daha sonra ilçeye bağlı belde belediye başkanları ve köy muhtarları ile Çiftlik Öğretmenevi’nde bir araya geldiler.

Burada Belde Belediye Başkanları ve muhtarların sorun, görüş ve taleplerini dinleyen Vali Cahit Çelik, iletilen sorunların ivedilikle çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. 

İlçedeki ziyareti kapsamında Şehit Polis Memuru Nurettin Tekin’in baba ocağını da ziyaret eden Vali Cahit ÇELİK, şehidimizin kıymetli ailesiyle bir süre görüştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder