26 Ekim 2023 Perşembe


 Milletvekili  Mustafa VARANK, Niğde ‘yi Ziyaret Etti

Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili  Mustafa VARANK, Niğde ‘yi Ziyaret Etti

Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ve AK Parti Bursa Milletvekili  Mustafa VARANK, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Niğde’ ye geldi. İlk olarak Vali Cahit ÇELİK’i makamında ziyaret ederek Valilik Şeref Defterini imzalayan Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili  Mustafa VARANK, daha sonra Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti.

Niğde Belediyesi ziyaretlerinin ardından Vali Cahit ÇELİK birlikteliğinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Akademik Yılı açılış törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanımız ve AK Parti Bursa Milletvekili  Mustafa VARANK’a Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarafından fahri doktora ünvanı verildi.

Vali Cahit ÇELİK, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ve AK Parti Bursa Milletvekili SMustafa VARANK ve beraberindekiler Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknoparkını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Üniversite programının ardından, Valimiz Cahit ÇELİK, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK ve beraberindeki heyet, Bor Enerji İhtisas Bölgesinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteği ile yapımı devam eden Niğde Bor AYDER Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesinde ve Niğde de faaliyet gösteren ÜNİ Tarım işletmelerinde incelemelerde bulundu.

Heyet son olarak Üni Tarım İşletmelerinde elma hasadına katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Sayın Mustafa VARANK, gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerinin ardından Niğde den ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder