22 Mayıs 2013 Çarşamba


2013 yılı asfalt sezonu Vali Âlim BARUT'un katılımıyla Bor İlçesi Emen Köy Yolu'nda start aldı. BARUT ve beraberindekiler daha sonra Bor Pınarbaşı Asfalt Plent Tesisinde incelemelerde bulundular
Asfalt Sezonu Emen'de Açıldı
          İl Özel  İdaresinin Niğde Bor İlçesi Emen Köyünde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Vali Âlim BARUT beraberindeki heyetle yerinde inceledi.
            İncelemelere Vali BARUT’un yanısıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali NEBOL, İl Genel Meclis Üyeleri, Bor Kaymakamı Adnan KARAOSMANOĞLU, Emen Köy Muhtarı Hüseyin ADIGÜZEL, vatandaşlar ve özel idare çalışanları katıldı.
            300 Kilometreyi Aşacağız
            Vali BARUT burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;
            “Bu yıl asfalt sezonunu Bor İlçesi Emen Köyü'nden başlatıyoruz. Geçtiğimiz yıl il özel idaresi 300 kilometre asfalt kaplama yaptı. Bu yıl geçen yılın daha üzerinde bir asfalt kaplama yapmak için çalışmalar devam edecek.
      Çalışmalarda Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum
             Bu sıcakta buralarda çalışan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kendilerine kolaylıklar diliyorum. Onlar arazide çalışmasalar bizde hizmetleri tabiî ki götüremeyiz. En önemli işi bilin ki burada çalışanlar yapıyor.
            Burada çalışanlara tekrar kolay gelsin diyorum. Bunda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu hizmetin köyümüze hayırlı olmasını diliyor
         Kendi Öz Kaynaklarımızla Tesisi Kurduk
         Tek Kuruş Borcumuz Yok
            İdaremizin köy yollarının standardının yükseltilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede asfalt plent tesisinin kuruldu. Yalnızca plent tesisi için 2.110.000 TL harcama yapıldı. Burada şunun altını çizmekte fayda var bu tesisi İl özel İdaremiz kendi öz kaynakları ile hiçbir yere tek bir kuruş borçlanmadan kurmuştur.
            2013 Yılı Hedefi 50 Kilometre
                   2013 yılı içinde planladığımız sıcak asfalt kaplama miktarı 50 kilometredir. Asfalt plent tesisinin ilimiz köylerine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder