30 Mayıs 2013 Perşembe

Vali Âlim BARUT beraberinde bazı il müdürleri olduğu halde Çamardı İlçesi'ni ziyaret etti. Heyet, belediye başkanları ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya geldi...

Vali BARUT İlçe Gezilerinin  İlk Durağında Çamardı'daydı
Vali Âlim BARUT beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, İl Jandarma Alay Komutanı Ufuk NAYIR, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah KARKI, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN,İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet AKAYCAN olduğu halde Çamardı İlçesini ziyaret ederek burada belediye başkanlarını, muhtarlarla bir toplantı yaptı.
 Protokolden Tam Kadro Karşılama
Ziyaret heyetini Kaymakamlık önünde Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi DÖNMEZ, Çamardı İlçe Jandarma Komutanı, Çamardı İlçe Emniyet Amiri, Çamardı İl Genel Meclis Üyeleri Ünal PINAR, Sami ALTINKAYA, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz SOYLU başta olmak üzere belde belediye başkanları, köy muhtarları ve ilçe protokol mensupları karşıladı.
Çamardı’nın Sorunlarını Dinleyeceğiz, Notlar Alınıp, Değerlendirilecek

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Âlim BARUT; gerçekleştirdikleri ziyaretin ve toplantının herhangi bir programa bağlı olmadığını belirterek, toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacağını ve hasbihal edileceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder