16 Mayıs 2013 Perşembe


AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kandilin hayırlara vesile olmasını temenni eden Selvi, mesajında şu ifadelere yer verdi.
Bugün, rahmet ve bereketi içinde barındıran mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandiline erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaib Kandili, Yüce Allah’ın af ve mağfiretinin istendiği umut, huzur ve ilahi müjdelerle dolu bir gecedir. Bu nedenle bu mübarek gece ve onu izleyen günler; Allah’a, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamaya ve hatırlatmaya, yanlış ve kusurlarımızdan dönmeye vesile olmalıdır.
                İnsanların birbirlerine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların; toplumsal huzur, barış ve kardeşlik duygularını daha da pekiştireceğine inanıyorum. Birliğe ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde aramızdaki çekişmeleri, dargınlık ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına vesile olan bu mübarek gün ve geceler, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz ölçüde bizim için kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir.
Bu gecenin feyz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması duasıyla tüm İslam Aleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, nice kandillere huzur içinde kavuşmayı diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder