29 Mayıs 2013 Çarşamba


AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, İstanbul’un Fethi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özmen mesajında şunları dile getirdi;
‘Istanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden ordu ne güzel ordudur’ övgüsüne mazhar olunan kutlu bir zaferdir İstanbul’un fethi. Bu Fetih aynı zamanda çok önemli bir dönüm noktasıdır. Tarih boyunca nice zaferler kazanan ecdadımız, İstanbul’un Fethiyle birlikte yüzyıllarca süren bir imparatorluk şehri olmuştur . Adalet, hoşgörü ve köklü bir medeniyetin merkezi haline gelmiştir İstanbul.
İstanbul’un 1453 yılında fethedilmesinden bu yana sadece Avrupanın Kültür Başkenti olmamış, aynı zamanda Dünya Kültür Başkenti olmuş, Medeniyetler İttifakının somutlaştığı bir mekân haline gelmiştir.
Kültürümüzü, tarihimizi en iyi yansıtan şehirlerden biri olan İstanbul’un Bilim ve Kültür Merkezi olması, en iyi konuma gelmesi için büyük adımlar ve yatırımlar yapılmaktadır. 
İstanbul’un fethinin yıldönümünü kutluyor, bu eşsiz güzellikteki dünya şehrini bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet ile aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, herkesi sevgiyle selamlıyorum.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder