16 Mayıs 2013 Perşembe


BARUT: “KÖYDES, Cumhuriyet Tarihimizin En Önemli Projeleri Arasında Yerini Almıştır”
                Valilik toplantı salonunda İl Tahsisat Komisyonu toplandı ve Niğde ilinin 2013 yılında KÖYDES Projesi ödeneğinden ayrılan 3 milyon 125 bin lira ile hangi işlerin yapılacağı kararlaştırıldı.
                Vali Âlim BARUT'un başkanlık yaptığı toplantıya; İl Genel Meclisi Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, Altunhisar Kaymakamı ve Bor Kaymakam Vekili Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ, Çamardı Kaymakamı ve Ulukışla Kaymakam Vekili Mehmet Fevzi DÖNMEZ ,Çiftlik Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Hanlar İDEN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali NEBOL, İl Sağlık Müdürü Ali Rıza ERDOĞAN, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet AKAYCAN ve teknik personeller katıldı.
Vali BARUT,  yaptığı açıklamada, 2013 yılı KÖYDES Projesi ödeneklerinin illere dağıtıldığını, Niğde'ye de 3 milyon 125 bin lira ödenek ayrıldığını açıkladı.        
                Bu çerçevede 13,5 km 1. kat asfalt kaplama, 45,50 km 2. kat asfalt kaplama, 15 km stabilize kaplama, 15 km onarım ve 8.500 metrekare parke kaplama yapılması kararlaştırılmıştır."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder